020 WEBDESIGN

Portfolio

Alhoewel ik al sinds 2001 websites maak, ben ik pas net voor mezelf begonnen met 020 Webdesign. Daarom is mijn portfolio nog zeer beperkt. Ik heb een paar voorbeeldsites gemaakt voor fictieve bedrijven, twee sites voor mijn eigen bedrijven (waaronder deze site) en twee voor sportprojecten.

Verder laat ik nog een aantal technieken zien die ik beheers. De voorbeelden openen zich in nieuwe tabbladen. Bent u een IT-bedrijf dat me wil inhuren als freelance webdesigner/webdeveloper? Bekijk dan ook de broncode van de sites en technieken, en zie hoe schoon en overzichtelijk ze zijn.

Gemaakte websites

Het fictieve Bouwbedrijf Breezand. Alle pagina's zijn beschikbaar.

screenshot

Het fictieve bedrijf De Vries Meubelrenovatie. Alleen de homepage is beschikbaar.

screenshot

Het fictieve bedrijf De Interieurontwerper. Dit is een one-page website.

screenshot

Een echt bedrijf, Conijn Consultancy. Alle pagina's zijn beschikbaar.

screenshot

Een echt skiproject, Pro Ski Instruction. Een aantal pagina's zijn beschikbaar, maar de site is nog volop in ontwikkeling.

screenshot

Een echt golfproject, The Swing Essentials. Twee pagina's zijn beschikbaar, de rest is nog in ontwikkeling.

screenshot

Technieken

Ik beheers bijna alle technieken. Hieronder laat ik slechts een selectie zien. Dat zijn technieken waar opties in zijn, die niet alledaags zijn en/of waarmee een tekstlogo gemaakt kan worden.

Als u deze pagina bekijkt op een telefoon of tablet, hou die voor het mooiste effect dan in landschapstand (dwars), zelfs al doen bijna alle technieken het ook in portretstand.

Contact

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen: